Search found 11 matches

Go to advanced search

by akumiro
Thu May 18, 2017 7:54 am
Forum: Website & Forum
Topic: Bitalino Python API on the MAC OS Platform
Replies: 4
Views: 437

Re: Bitalino Python API on the MAC OS Platform

Thanks very much!
This was helpful. I successful solved my problem based exactly on your recommendations.
by akumiro
Wed May 17, 2017 12:34 am
Forum: Website & Forum
Topic: Bitalino Python API on the MAC OS Platform
Replies: 4
Views: 437

Bitalino Python API on the MAC OS Platform

Has anyone been able to use bitalino's python API on the MAC OS platform? It seems by design it is not supported as shown in the following python snipped: if platform.system() == 'Windows' or platform.system() == 'Linux': import bluetooth nearby_devices = bluetooth.discover_devices(lookup_names=True...
by akumiro
Tue Jun 21, 2016 8:39 am
Forum: Sensors
Topic: Difference between bitalino sensors and plux wireless biosignals Sensors
Replies: 1
Views: 837

Difference between bitalino sensors and plux wireless biosignals Sensors

Dear Bitalino users,
Does anyone knows if there is any (practical) difference between the old bitalino sensors (EMG, ECG,EDA,...) and the new sensors (http://biosignalsplux.com/index.php/en/products/sensors)sold by plux wireless biosignals?
Thanks for any help!
by akumiro
Sun May 08, 2016 10:28 pm
Forum: Manuals & Documentation
Topic: Bitalino FreeStyle Pin Connection
Replies: 2
Views: 1411

Re: Bitalino FreeStyle Pin Connection

Dear Bitalino Team,
Thanks a lot for this help!
by akumiro
Sun May 08, 2016 10:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Error Connecting to OpenSignals Fail
Replies: 11
Views: 3109

Re: Error Connecting to OpenSignals Fail

Dear Bitalino Team,
Thanks again for your unflagging support. I truly appreciate your help
by akumiro
Sun May 08, 2016 4:51 am
Forum: Manuals & Documentation
Topic: Bitalino FreeStyle Pin Connection
Replies: 2
Views: 1411

Bitalino FreeStyle Pin Connection

Dear all, Would anyone please help understand how to correctly connect a bitalalino Free style kit? The user manual that is provided on the bitalino official website is very lacking. It seems to me that it wasn't written for a technical audience. I have watched the video on youtube about the bitalin...
by akumiro
Sat May 07, 2016 6:31 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Error Connecting to OpenSignals Fail
Replies: 11
Views: 3109

Re: Error Connecting to OpenSignals Fail

Dear Bitalino Team, As an update to my previous post, I forgot to mention that I have also tried to ground the analog input (A5) but I still get the same output of 1023. It seems as if the analog pin isn't connected at all! I have made all the verification possible and I believe there is no problem ...
by akumiro
Fri May 06, 2016 6:57 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Error Connecting to OpenSignals Fail
Replies: 11
Views: 3109

Re: Error Connecting to OpenSignals Fail

Dear Bitalino Team- Thanks again for your support. I have done as you suggested. I rechecked every pin on the MCU for a short or a shunt but nothing was found. I have measured the voltage on the analog pin (A5 in this case) and the voltage is changing as expected when light is light on the LUX senso...
by akumiro
Thu May 05, 2016 1:34 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Error Connecting to OpenSignals Fail
Replies: 11
Views: 3109

Re: Error Connecting to OpenSignals Fail

Dear Bitalino Team, Thanks a lot again for your support. I have finally been able to connect and acquired sensor data on the OpenSignal. However, what I am getting is completely off. The output is all at 1023. And I believe the problem isn't my sensors because the sensor work independently and give ...
by akumiro
Mon May 02, 2016 2:38 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Error Connecting to OpenSignals Fail
Replies: 11
Views: 3109

Re: Error Connecting to OpenSignals Fail

Thanks a lot for your support. I have done as exactly as you said. I now can connect to the device via Open Signals (r)evolution. For quick testing, I simply tried to use the LUX sensor by connecting the device and its output to A5 of the MCU. However, I am not getting any output displayed on Open S...

Go to advanced search

cron